Over mij

“Kies een baan waarvan je houdt en je zult nooit in je leven meer één dag hoeven werken.” -Socrates-

Mijn naam is André Blanken, scheidingsspecialist, MfN registermediator en bedrijfsadviseur. Na een loopbaan van bijna twintig jaar bij een financiële instelling en een stevige zelfreflectie heb ik enige tijd geleden besloten met veel meer voldoening mijn werk te gaan doen. Dicht bij mijzelf blijven en doen waar ik goed in ben. En dan ineens is werken bijna geen werk meer. Hoewel de omstandigheden waarin ik werk niet altijd vrolijk gestemd zijn, haal ik telkens veel voldoening in het uiteindelijk tot stand gekomen resultaat.

Waar sta ik voor

 “Met interesse in wat de mens drijft, enkel nog toegevoegde waarde bieden met impact”.  Hierin komen mijn zakelijke en emotionele competenties het meest tot zijn recht. Ik begeleid mens en organisatie om uiteenlopende redenen. Door dieper dan gebruikelijk in te zoomen op de kwestie, komt er meer boven water. Dat is spannend en maakt mij dankbaar daar een bijdrage aan te mogen leveren. Hierbij vertrouw ik op mijn pijlers, professionaliteit en integriteit. Jij ervaart dit als eerlijk en oprecht. En ervaart mijn morele verantwoordelijk voor elke opdracht.

Hoe ben ik dat gaan vorm geven 

Mijn brede bedrijfseconomische werkervaring heb ik aangevuld met een opleiding tot MfN-registermediatior. Nu combineer ik mijn opgedane ervaring in het bedrijfsleven met het vak van mediator. Beide aandachtsgebieden zijn met elkaar verenigbaar. Inleven in de harde materie of de mens zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het doorgronden, verbinden en duurzaam oplossen maakt het mogelijk dat ook jij of jouw onderneming de stap zal maken naar een “Next Level”. Na een eerste worsteling zal die voldoening uiteindelijk meer resultaat opleveren!

Wat kan ik voor jou betekenen?

Kijk ook eens op mijn LinkedIn pagina. Stuur mij een mail of bel mij.

Laten we een vrijblijvende afspraak plannen.